GRATIS FRAGT ved køb over DKK 699,- Hurtig levering Stort udvalg af kvalitetsvine /

Handelsbetingelser


Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger

www.vinimondo.dk ejes og drives af Vinimondo A/S.

Vinimondo A/S
Overgaden Neden Vandet 19 A 1. sal
1414 København K
CVR: 38718916


Vi opfordrer til at kontakte os via e-mail eller søge hjælp hos vores virtuelle vejleder Clara (chat ikonet på forside). 

e-mail: kundeservice@vinimondo.dk

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser ved brug af www.vinimondo.dk

Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem Vinimondo A/S og dig som forbruger (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk. 1). Er du erhvervsdrivende bedes du kontakte os via mail.

Du kan kun købe varer på www.vinimondo.dk, hvis du accepterer disse salgs- og leveringsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser, samt at udskrive betingelserne, hvis du ønsker det. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig, herunder særligt muligheden for returnering af varer bestilt på www.vinimondo.dk.

Fortrolighedspolitik: Vinimondo A/S forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

 1. Bestilling af varer

Afgivelse af en ordre forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kundekartotek. Når du har afgivet en varebestilling via vores webshop vil vores system automatisk sende dig en e-mail om, at vi har modtaget din ordre. En elektronisk faktura i PDF-format fremsendes pr. e-mail, når din ordre er afsendt. Af praktiske årsager kan ordrerne være splittet op. Hele kolli distribueres dagligt vores centrallager med Postnord. Ordrer med færre end seks flasker og de mere eksklusive vine pakkes og sendes oftest med Postnord fra vores adresse på Christianshavn.

Vi debiterer først pengene for ordren når varerne er afsendt. 

 1. Priser og betaling

Alle opgivne priser er inklusive moms og angives i danske kroner. Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusive moms, afgifter og eventuelle fragtomkostninger.

På www.vinimondo.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Visa Electron
 • Visa
 • MasterCard
 • MobilePay

 

Der tages IKKE gebyr ved betaling på www.vinimondo.dk

 1. Levering

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark. Vi debiterer først betalingen for ordren, når varerne er afsendt fra vort lager. Bemærk, at ordrerne kan være splittet op i separate leveringer, hvor hele kolli altid ekspederes fra TPL-lageret i Køge. Ordrer med færre end 6 flasker af samme varenummer og mixede kasser & smagekasser pakkes og sendes som hovedregel fra kontoret på Christianshavn med Postnord.

Varer sendes umiddelbart efter ordreafgivelse. Levering sker første hverdag efter afsendelse (Jylland & Fyn) og senest anden hverdag efter afsendelse til Sjælland, mens levering til ikke brofaste øer tager 1-2 hverdage mere. Hvis der ved en fejl bliver bestilt varer, der ikke er på lager, vil du som kunde blive kontaktet personligt for at få oplysninger om eventuelle løsninger.

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Levering koster 69 kr. Ved køb over 699 kr. er det gratis.

For levering til Bornholm og ikke brofaste øer, skal der påregnes en ekstra dag i.f.t den oplyste levering samt i visse tilfælde et mindre fragtgebyr. Vi kontakter dig, hvis det er aktuelt.

Forventet leveringstid: 
1-3 hverdage. 

Hvis leverancen bliver forsinket, vil vi snarest muligt oplyse dig herom per e-mail eller per sms / når vi bliver bekendt med eventuel forsinkelse eller skade.

 1. Ejendomsforbehold og risiko

Alle varer købt hos Vinimondo A/S forbliver Vinimondo A/S’ ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler os indtil leveringstidspunktet. Leveringstidspunktet anses for når varen er til dig. 

 1. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@vinimondo.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde end, hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vedlæg venligst fakturakopi.

Som kunde hæfter du for pakken og dens indhold indtil denne er leveret hos os. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

VINIMONDO A/S
Overgaden Neden Vandet 19 A 1. sal
1414 København K

Bemærk:  Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra Postnord / Danske Fragtmænd, vil den blive sendt retur til os. Vi fratrækker de reelle omkostninger vi bliver pålagt af fragtfirmaet når vi krediterer din ordre.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 1. Reklamationsret

Når du handler på www.vinimondo.dk som forbruger har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig af, at reklamationen er berettiget og, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af "varen" eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder efter, at fejlen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:

VINIMONDO A/S
Overgaden Neden Vandet 19 A 1. sal
1414 København K

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen, som vedlægges pakken.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

VIGTIG INFO: Enhver returnering bedes være aftalt med Vinimondo.dk på forhånd.

 1. Persondatapolitik

Når du handler via www.vinimondo.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Alle informationer, du overdrager til Vinimondo A/S bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres og beskytter dine informationer. Vinimondo A/S er dataansvarlig og vores databaseservere er teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. 

Vores server registrerer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for, at vi kan optimere vores web-service der, hvor brugen er størst.

Det er Vinimondo A/S, der indsamler og håndterer data.

Personoplysningerne registreres hos Vinimondo A/S, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Som registreret hos Vinimondo A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vinimondo A/S via e-mail: kontakt@vinimondo.dk

Chatbot 

På vores hjemmeside tilbyder vi en chatfunktion, leveret af GetKarla.ai, vores chatbot-udbyder. Denne funktion er skabt for at hjælpe dig med nemt at finde den information, du søger, og for at forbedre din brugeroplevelse. For at optimere chatfunktionens ydeevne indsamles og analyseres data fra interaktioner. Vi opfordrer derfor til, at du undgår at dele følsomme personoplysninger i chatten. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer og opbevarer data relateret til chatfunktionen, på følgende link: https://getkarla.ai/data-og-sikkerhed/.

 

 1. Ansvar og ansvarsbegrænsning

Vi er erstatningsansvarlige iht. dansk rets almindelige regler.

8.1 Produktansvar
Vinimondo A/S er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Vinimondo A/S såfremt der er opstået en produktansvarsskade eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

8.2 Force Majeure
Vinimondo A/S tager forbehold for Force Majeure

9. Andet

Ved gennemførelse af ordrer på Vinimondo.dk erklærer kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholiske drikkevarer.

Hos Vinimondo tager vi regelmæssige stikprøvekontroller på vores kunder. Forsætlige forsøg på at omgå lovgivningen politianmeldes.

Salg af varer på www.vinimondo.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent, der er lavere end 16,5%

Produktfotos er vejledende. Der kan være ændringer i etiketters design og desuden kan nogle produktfotos være med årgang, som er skiftet eller ændret.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb skal du kontakte kontakt@vinimondo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. PS! For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Vinimondo.dk
Overgaden Neden Vandet 19 A 1. sal
1414 København K
e-mail: kontakt@vinimondo.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.08.2023

Vinimondo

For at handle på Vinimondo skal du være over 18 år.