Vinimondos bestyrelse samlet

Her ses den samlede bestyrelse for Vinimondo A/S.

Fra venstre Claus Juel-Jensen, tidligere adm. dir.Netto International, Georg Petersen, advokat (H), formand for bestyrelsen, Marco Andreis, stifter og direktør, Henrik Markussen, stifter og direktør samt Karsten Nielsen, CEO foodfromdenmark.

 

Vinimondo A/S blev stiftet i august 2017 og visionen er at tilbyde konkurrencedygtige vine til det danske og nordeuropæiske detail og travel-retail marked.

Konkurrencedygtige vine forstås målt på nøgleordene kvalitet, integritet og pris.

Firmaet blev stiftet i august 2017 af to erfarne kapaciteter med erfaring fra vin- og detailbranchen: Marco Andreis, med mere end 28 års succesfuld, indkøbs, salgs og ledelseserfaring fra den danske vinbranche samt Henrik Marcussen med stor ledelseserfaring fra bl.a. Coop og Dansk Supermarked, mangeårig varehuschef i Bilka, ekspert – og foredragsholder om portvin og manden bag fænomenet portvin.nu.  

- Vi repræsenterer sammen mange års erfaring og med vores kombination af indsigt i indkøb og salg har vi skabt et firma, som både er slagkraftigt på kompetencer, mangeårige kunderelationer, et loyalt og solidt leverandørnetværk og ikke mindst finansiel styrke.

- Ambitionen er at skabe et vin-engrosfirma, der servicerer udvalgte danske og nordeuropæiske kunder og detailkæder med konkurrencedygtige kvalitetsvine, stærke brands med stor omsætningshastighed, kombineret med en servicepakke på højt niveau. Kort sagt et værdiskabende samarbejde, som tager afsæt i hele rejsen fra producent til forbruger med kompromisløs fokus på kvalitet, story telling, etik og bæredygtighed.

Vinimondo A/S vil endvidere kunne tilbyde at bidrage til alt fra kundespecifikke vine / private labels, markedsføring, indretning, coaching, undervisning, kurser, lokale demoer og vinaftener.  

Vinimondo A/S vil på kort sigt primært koncentrere sig om de europæiske kerne-kompetencer med afsæt i personlige relationer til leverandører af italienske, franske, spanske og portugisiske vine, herunder portvine fra anerkendte, familieejede top-producenter. Mange af disse har vi fulgt tæt i mere end en snes år.

Selskabets bestyrelse og ejerkreds – er 100 % professionel og vi har alle stor erfaring fra vin, fødevare- og detailbranchen og er fast besluttet på at gøre Vinimondo A/S til et friskt innovativt pust og værdiskabende medspiller i den forandringsproces, den danske vin- og detailbranche ser komme med ekspresfart i de kommende år.

 

Marco Andreis       +45 53 70 19 74 

Henrik Markussen +45 61 20 81 81