GRATIS FRAGT ved køb over DKK 499,- Hurtig levering Stort udvalg af kvalitetsvine

Les Annereaux Organic Bordeaux AOC 2019

Les Annereaux Organic Bordeaux AOC 2019 🇫🇷
“What! Må jeg minde om bordeaux! Annereaux i det lumske Lalande de Pomerol smager rent ud sagt af gamle dage på en højmoderne måde. Jeg kalder Lalande de Pomerol for ”lumsk” fordi området låner berømmelse fra naboen Pomerol, men sjældent opnår samme dekadente dybde”
Sådan skriver Rene Langdahl om storesøsteren til denne vin, Lalande de Pomerol 2018 🍇
- Niels Lillelund (JP) skriver følgende
"Stram, præcis og flot til prisen. Rank Bordeaux-vin med solbær, tannin og en fin balance. Sund, ren frugt. Til et stykke hastigt grillet, helt rød oksemørbrad på en meget civiliseret grillaften helt uden fællessang og pølser og bajere bagefter.”
5x 🌟🌟🌟🌟🌟 - JP´s Grill-tema
Les Annereaux 2019 er lavet med afsæt i Merlot ( cirka 80 % )- og resten med Petit Verdot fra den vestlige del af ejendommen, "Parcelle de l`Ane Mort" ( Det Døde Æsels Mark....! ), men vinen er dog langt fra en død True Crime-historie, men derimod en spillevende og vital rødvin med god naturlig ekstraktion og kernesund mørk stenfrugt i duften med blyants-grafit, mentol, urter og sprællevende syre og velintegreret fad i munden og med fuldt træk på alle fire ben, men med sjælen og balancen intakt. Forbløffende velsmagende Bordeaux-vin og en vigtig påmindelse om, hvor godt vellavede Bordeaux-blends smager, sammenlignet med oversøiske kopier.
💥🚚 - Vi giver GRATIS fragt ved 6 flasker!
Vinimondo

For at handle på Vinimondo skal du være over 18 år.